UraSsmom Kızlar böyle bi durumla karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama yazmak istedim. Hep başka markalar alırdık denk gelmiş Hamidiye almış eşim. Dibi bildiğiniz yosun tutmuş ve çamurlu su 🤦🏻♀️ İlk defa bi damacana suyunda bununla karşılaştım.
Fitifiti UraSsmom Hamidiyenin ph değerlendirme analizi dahi yapılmıyor. Güya belediyenin diye güven veriyor ama asla evime sokmam. İmamoğluna selam olsun.
Deletedmom_72 UraSsmom Ben hep cam şişede alıyorum buzdagı markasının.Bebeğime başka su içirmedim güvenemiyorum aklınızda olsun
Ayazinannesi3001 Sıcakta beklemiş damacana ondan olmuş olabilir. Ama kesinlikle bildirin aldığınız yere.
UraSsmom Ayazinannesi3001 Ne kadar beklese de iyi su böyle olmaz ya karışım yapıyolar yada suları kaliteli değil 🤷🏻♀️
UraSsmom Fitifiti Ya bizde almazdım ama markette o denk gelmiş onu almış işte, bilmiyodum böyle olduğunu
UraSsmom Deletedmom_72 Oğluma ebebekten alıyorum cnm Bzim içtiğimiz sudan içmedi hiç içirmiyorum teşekkür ederim 💙
UraSsmom 05ay05az20e1sra14na9di3r27 Şikayetvara da yazdım Hamidiyenin kendi sitesine de mail attım bakalım cnm yayınlanmadı daha
Tabis2020 UraSsmom geçen Tv’de Hamidiye suları direk kuyudan çekip dolduruyorlardı, mühürlemişlerdi hatta orayı haberlerde görmüştüm. Asla almam bi daha
1bocek1cicekannesi UraSsmom geçen haberlerde İstanbul’da bı ormanın içinde kaçak tesis kurmuş ve aritmadab suyu geçirip orda bı gölden damacanalara koyuyordu. Markanın Hamidiye olduğunu internetten sonradan öğrendim haberlerde marka vermemişti