Metehan_ve_annesi Oğlum 4 aylık, yaklaşık 2 hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Tecrübeli anneler , nelere dikkat etmemiz lazım,nasıl bir süreç,ne kadar sürede iyleşir paylaşır mısınız
esraeerdogann Metehan_ve_annesi o kadar kolayki cumartesi günü yaptırdık büyük kolaylık bebeğim hiç anlamadı bile 4,5 aylık☺️ Şimdiki aklım olsa 40 içinde yaptırırdım zor olan hiçbişey yok merak etme ☺️
Kbra_1992 Metehan_ve_annesi 4 aylık sünnet ettirdim ilk bikaç gün biraz zor huysuz fln oluyo ama şimdi 5aylık oldu maşallahı var nsl olcak sizinki
gozdecim Metehan_ve_annesi Dikişli sünneti daha çok öneriyolar. Bebeğim 30 günlük, 1 hafta önce yaptırdım. İlk iki gün zor geçti sadece.
civcivannesiii Metehan_ve_annesi bende 2 aylıkken geçen hafta perşembe günü sünnet ettirdim uyuşturucu iğnenin etkisi gittikten sonra 2 saat hiç susmadan ağladı ama sonrasında hiç huysuzluğu olmadı kremleri falan sürerken ağlar işimi zorlaştırır diye düşündüm ama öyle olmadı kolay atlattı çok şükür 🙏
Metehan_ve_annesi esraeerdogann ben de yenidoğan sünneti istiyordum ama eşim kıyamadı biraz da zayıf doğdu toparlansın dedik. İnşallah kolaylıkla geçer bizimki de. Bebeğim geceleri sadece yüzüstü yatıyor sıkıntı olur mu ki😕
Metehan_ve_annesi Kbra_1992 biz ailemizin olduğu şehirden farklı bir şehirde yaşıyoruz 2 hafta sonra oraya gideceğiz henüz doktorla görüşmedik. Nasıl yapar diye. Sizin öneriniz var mı
esraeerdogann Metehan_ve_annesi hiçbişey olmaz ben klipsli yaptırdım bugün kontrolü var klipsi çıkartacak doktor çok da memnun kaldım dikiş falan yok klips sayesinde☺️
esraeerdogann Metehan_ve_annesi biraz mızırdandı ama fitil verdim bir iki sefer bidahada bişey vermedim çok kolay geçti yani ben daha zor bekliyordum açıkçası☺️
Metehan_ve_annesi esraeerdogann yaa klipsi hiç duymadım. Özelde mi yaptırdınız? Biz tanıdık olduğu için devlette yaptıracağız orada da klips takarlar mı ki
Kbra_1992 Metehan_ve_annesi bizimde dikişli oldu daha iyimiş öle sanırım ilk gün zor narkozun etkisinden geldiği zaman çığlık çığlığa ağladı hiç oğlumu öyle görmemiştim ama tabi herkesin aynı olmaz bide açtı onunda etkisi vardı ilk günden sonra geçiyo sabah akşam krem verdiler sürdük 3üncü gün yıkadık ztn geçmişti
gozdecim Metehan_ve_annesi Hayır, sadece calpol şurup ve batticon verdi doktor. Şurubu sadece 2 gün kullandık. Batticon ile 5 gün temizleme işlemi yaptık.
KaganinAnnesi26 Metehan_ve_annesi bizde 8 gün önce yaptırdık çok şükür beklemediğimizden kolay geçti sadece ilk gün ağladı biraz sonra hep uyudu calpol etkisi sanırım ama geçti gitti çok şükür hiç korkma
Sedahakannn Metehan_ve_annesi oğlum 2 aylık bizde geçen perşembe yaptırdık dün dikişleri düşmeye başladı ilk gün zor oluyor ama fitil ve krem sayesinde çok kolay geçirdik