Kiizlaarr daha önce çoğu kez post açmıştım az çok goruyorsunuzdur oğluşum 7 aylık 2 aylıkken reflü teşhisi koyuldu motilyum ve gavisscon baslamisti doktorumuz onları veririkende kusuyordu ama çok.degil yani sonra gavisconu kestik motilyuma.devam ettik hala ediyoruz ama hala çok kusuyor yani 6. Ayda biter azalır dediler ama yok alerji testi falan yaptırdık alerjik bindurum değil basbaya reflü biberonu falanda bıraktı sadece uykudayken formül mama alıyor gubduzleru genelde ek gıda ama her defasında çoğunlukla kusuyor okadar yoruldum ki artık bu kusma meselesinden motilyum iyi değil falan diye çok kez duydum zararı varmış duyede duydum şimdi çok zararlı falan diyenler olucak o yüzden yazıyorum yani ama başka çarem kalmadı bununla biraz daha az kusuyor ama genede kusmaya devam nasıl gecicek bilmiyorum ya çok yorucu bı durum taşıyan anneler var mı biraz beni rahatlatsinlar veya bir formül bilmiyorsalar lutfeeen 😭 şimdi birde öksürüyor balgamı var her öksürükte kusuyor dahada kötü durumdayiz