Alyaamom Arkadaşlar selam.Buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi alacağım hangi markayı kullanıyorsunuz ve kaç senedir?Tavsiyeleriniz neler?
Nursena19 Alyaamom 2 yıl 4 ay oldu hepsi arçelik memnunum ☺️ Eşim alırken en iyisi samsung ve arçelik demiş bu işle uğraşan birisi . Maddı durumumuz arçeliğe yettı
Yigitkomuz_ Alyaamom bnm beko 4 yıl olcak evleneli hic sorun çıkmadı ama imkan olsaydi bosch marka alirdm en iyisi o ama pahali
Nursena19 Alyaamom elektronık eşyalar şans işi emin olun. Maddı ımkanınız iyi değilse arçelik alın o kadar para vermeyin
Betul055 Alyaamom buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası Bosch marka 4 senedir kullanıyorum sorunsuz. 1 yıldır da derin dondurucu ve kurutma makinesi Arçelik’in onlar da sorunsuz
Aycarya Alyaamom siemens bosh ve profilo aynı fabrika çıkışlıymış tanıdık beyaz eşyacı söyledi hepsinin motoru aynıymış isimleri fiyat artırıyormuş daha yeni annemler aldı profilo 1 hafta oluyor
Denizzz88 Alyaamom tüm beyaz eşyalarım samsung güzel bi sorun yaratmadı ama tekrar alsam arçelik alırım daha uzun vadeli kullanılıyor
Ipekoz Alyaamom hepsi profilo çok memnunum sadece bulaşık makinemde bardaklar hep kireçli ve çizik çıkıyor ondan rahatsızım ama su mu çok kireçli makine mi sıkıntılı çözemedim
Mavisimbenim Alyaamom paran varsa Samsung al orta halli ise Bosch Arçelik kesinlikle önermiyorum hemen bozuluyor üretim hatası çok rastlanılıyır iki buzdolabı aldık ikisi de çöp oldu garantisi biter bitmez
Mavisimbenim Alyaamom uzun seneler kullanmak için doğru bir karar 😂Arçelik pişmanlık ama beyaz eşya da biraz şans işi