Hazal11 Whatsappdan ne sesli arama yapabiliyorum ne kamera ile görüşme yapabiliyorum. Sildim whatsappı tekrar yükledim düzelmedi. Ses geliyor telefonumdan problem de yok 😔 kamera ile aradığımda çalıyor hemen kapanıyor
Adababy Hazal11 eğer 11 ise sürekli böyle şikayet duyuyorum niyeyse. Kuzenimde aldı instgramdan arabada müzikli video atıcaktı video oluyo ama ses gelmiyo
Deletedmom4440 Hazal11 izinlerden açman lazım onu ayarlara gir en üstte erişim yaz izinler falan cikacak
Gin Telefonu kapatıp açın bazen düzeliyor böyle yapınca 😹 söz ettiğiniz sorunu hiç yaşamadım ama bir sorun yaşarsam bunu yapıyorum ben😅
Adababy Sareeninannesi bazılarında olabilir canım yada denk gelene oluyodur veya başka ayarları vardır
Barlasb10 Telefonunuzun hafızası dolu mu eşimde de oldu bi ara iCloud yükseltince yedeklemeyle düzeldi
Ah_neredeee_vah_neredeee Hazal11 Telefonun ayarlarına gir orda uygulamada çıkacak aşta doğru bak sonra tıkla onu ordan Ses ve görüntü seçeneği gelmeli ve onları aktif hale getirmelisin
Sareeninannesi Adababy evet kul yapısı sonuçta birazda şans işi ondan önceki telefonum bozuk çıkmıştı sıfır aldığım halde
MasalsMommy Hazal11 Benim telefonumda öyle. Ama ben normalden de arama falan yapamıyorum ne benim sesim gidiyor ne karşı tarafın sesi geliyor