Rules Kızlar oioi kase ve tabak mama sandalyesine yapışmıyor yapışsada geri çıkıyor oğlum çıkarıyor çözüm bulan oldu mu?
Barlasb10 Rules hayır bi çözüm bulamadım bende kaldırdım boşa almışım 😬 porselen kullanıyorum her şeyini artık
Cheddar Rules her mama sandalyesine yapışmıyor diye yorumlar vardı o yüzden sadece önlüğünü almıştım. Zaten belli bi aydan sonra onuda söküyorllar yapışsa bile
Rules Barlasb10 anında ters çeviriyor. Şu çevirince dökülmeyen tabaktan aldım bu seferde yere atıyor 😂 mama tablasının üstüne koyuyorum artık 🤷🏼♀️
Barlasb10 Rules aynısı aynısı önüne koyduğum şeyleri mama tablasına sıvı şeyleri de mama takımımız var onunla veriyorum övüldüğü kadar yokmuş bi önlüğünden memnunum
Neslihan1903 Rules valla kardeşim hepsinden var ben puzzle i örnek verdim be kadar zor çıktığını anlatmak için benimkilerde sorun yok 🙈
Rules Neslihan1903 anladım canım valla deli ediyor beni tüm gücümle bastırıyorum masaya kıracam valla bi gün masayı ama yine çıkıyor
Rules Barlasb10 ben çok memnundum taaa ki önüne koyana kadar fırına falan giriyor ya çok kullanıyordum
Neslihan1903 Rules doğrudur ne diyeyim acaba mama sandalyesiyle mi alakalı bazı tepsilere yapılmıyor olabilir veya benimkileri yeni aldım yeni yeni kullanıyorum ondan da olabilir
Cheddar Rules mimzy lx mi? Bendeki de o. Trendyol yorumlarında yapışmıyor diyr okudum o yüzden almadım 😂
Rules Cheddar hadi ya 🤦🏼♀️ Normalde bişey alırken ıncık cincik araştırırım bunu araştırmamışım bak. Hep koku olayını okudum ama benimkiler koku yapmadı