ipek_annesi Allahım 6 buçuk gibi yiyoruz ama gece 11 12 den sonra sancılanıo gazlanıyor kakası geliyor ne yapmam lazım ve sabaha kadar 4 5 6 7 kere uyanıyor valla delirmemek elde değil emerek uyumuyor ama gece sadece emerek uykuya dönmek istiyor sancudan ötürü
kaganege ipek_annesi 3 saat önce yemek yemeyi bitiriyor 1 saat sonra meyve gibi atıştırmalık seyler veriyorum. En son emip uyuyor sabah uyanıyor. Bu program 9/10 aydan beri bu şekil. Sabah ilk uyanır emer 1 saat sonra kahvaltı
ipek_annesi Gnss valla daha 1 yaşında ama artık emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum gece sırf buna uyanıyor çünkü emzirmesem 2 3 saat aralıksız ayakta kalıyor
ipek_annesi kaganege bizim de aylardır böyle ama kaka saati var ve asla saşmıyor sabaha kadar bugün 6 kere uyandı ve sabah uyursa kakasını Bi daha yapmıyor neredeysw ay ne güzel maşallah
Heymamma Bizle akşam yemeği yiyor 6 gibi sonda 9 gibi şeftali yiyor uyurken mama içiyor 10 gibi sabaha doğru bi daha mamaya ağlar uyanınca yumurta yer
ipek_annesi Heymamma bizim de 6 6 buçuk arası akşam yemeği ve sonra daha bi şey vermiyorum banyo yapıyor uyku öncesi rutini olarak genelde emziriyorum ama yüz bin defa kalkıyor emzirmediğim zaman da kalkıyor uyku eğitimi aldım o bile fayda etmedi yani
1Nisa1merve Gece sık uyanmya basladi bi kac aydr ya. Acikiyo mu acaba. Bnde uyku hic kalmiyo zaten.7bucuk 8 gibi yemk yeniyo 9bucuk gibi uyuyo .zor uyuyo bide bazen 10bucugu bulur .gece cok uyanır 😴😴😴🤔
ipek_annesi 1Nisa1merve maalesef maalesef napcaz bilmiyorum 1 yaşına 11 gün kaldı milletin bebesi kalkmıyor çevremde benimki ise deliksiz 1 kere bile uyumadı ve ben uyku eğitimi bile aldım fayda etmedi