BademsMam Kızlar kızım böyle hep biryerlerini çizdirip kanatıyor ve çok acıyor eminimki. Bunlar için kullandığınız bir krem var mı acaba ?
nneslihan BademsMam trukid stick çok iyi, bacağımız ve kolumuz çizilmişti böyle hiçbir şey kalmadı geçirdi birde muadili varmış fit alive diye daha uygun fiyatlı ve işe yarıyormuş oda ama denemedim yorumlarına bakın isterseniz
Barlasb10 Trukid stick kullanıyorum oğlum da hep göz pınarının üstünü çizer o kırmızılığı ve şişliği alıyor izde kalmadı hiç
Barlasb10 BademsMam annemler alıp gönderdiler eczaneden burada bulamamıştım İnternette de orijinal değil gibi yorumlar okudum güvenemedim 150₺ vermiştik
ed_akd https://ty.gl/vvoro1pzr5 Canım bunu al bana dua edersin akşam sür sabaha hiç birşey kalmıyor sinek ısırığı hafif yanık çizik at çantana her yere götür yatıştırıcı özelliği var ben çok memnunum kendim bile kullanıyorum🙏🏻
Gin Trukid stick 👍 kullanımı çok kolay, benim kızım büyüdükten sonra bir yeri acıdığında kendisi bile sürebiliyordu. Tırnakları biraz uzun mu kalıyor acaba bir de?
BademsMam Gin yok tırnaklarını sürekli kesiyorum fazla uzamadan. Genelde oyuncaklarından birde sağa sola tırmanmaktan düşüp çiziyor morartıyor