birgull Merhaba güze anneler. Bebeğim doğduğundan beri sürekli pişik oluyor poposu. Bez markasini mendil markasını cok kez değiştim cogu zaman islak mendil kullanmadım suyla yıkadım ama sürekli pişiyor. Bir bilginiz var mı bu konuda ?
Mlkko birgull sürekli bez değiştirmek de yapar birinde karar kılsanız daha iyi olur. Bir de sildikten sonra mutlaka kurulayın. Havalandırılsa da tam kurumuyor ben küçük müslin bezler aldım onlarla kuruluyorum hiç pişik olmadık çok şükür
[silindi] birgull zeytinyağını ısıt sonra bi kaba koy soğusun öyle sür 1 güne kalmaz geçer şimdi kızım pişik yaptım uyudu
[silindi] birgull slpeey bez kulanıyorm slpeey yeni doğan bez kullanıyorum kızım 9 aylık ama yeni doğan bez çok iyi
Irmakkubra birgull benim kızımda sürekli pişik oluodu hiç bir krem işe yaramadı zeytinyağı yaptım oda ise yaramadı bizede pudra iyi geldi hemen gecirdi
birgull Mlkko söylediklerinize dikkat ediyorum fakat yine de oluyor. Kuru tutuyorum sık altını değişiyorum uzun süredir Canbebe bez kullanıyorum zaten ama nafile 🤷🏼♀️
Barlasb10 birgull alerji kaynaklı pişik olmadı bizde tam bilmiyorum ama doğduktan sonra oldu doktor da emiyorsa besin alerjisi olabilir süt ürünleri ve yumurtaya ara ver demişti
birgull Irmakkubra bende el yapimi pisik kremi aldım bir çerciden hemen geçiriyor ama sürekli pişiyor
MEGA birgull sudocrem öneririm ben kızarıklık gördüğüm her yerine kullanıyorum kızımın ve çok memnunum
melike5461 birgull Sürekli bez değiştirmeyin bazı bebekler pişik olabiliyo bu sebeple. Kantoron yağı kullanabilirsin pişiklere birebir çok iyi geliyo. Bez bende 3 defa değiştirdim ama pişik olmadığı için. O kadar prima aldım hiç memnun kalmadım şimdi 101den soffia alıyorum çok memnunum