Asya2135 Merhaba arkadaşlar, daha önce çamaşır suyu ile gebelik testi yöntemini duyan, uygulayan var mı? Doğruluğu var mıdır? Bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Mmgln Asya2135 yalan sahte uydurmaa karşılıgı neyse artk 7.50 ₺ test al kulan sonuç şipşak bu yöntemi çıkaran kişi akıl ruh saglıgını düşünüyorum🙄
Asya2135 Siyahii öyle bir şey gördüm internette. Merak ettim hiçbir fikrim yok saçma geldi bana ama doğru diyen de var 🤷♀️
ikizbabymom Asya2135 hayatımda bu yöntemlerden daha saçma çok az şey duydum gebelik testleri bile %100 güvenilir değilken bunlara itibar etmeyin🌺
Deleted12 Asya2135 bunuda mi görecektim . Yahu 5 liralık testle evet al yap çamaşır suyu tuz ruhu ne diye uğraşıyorsun. Vallaha az önce bir post vardı zıplayarak spermleri düşürmeye çalışan şimdi de domestosla gebelik bakan affedin ama komik ve eskiden kaldı yani. Güvenirliliği de yok denecek kadar az.
Asya2135 Deleted12 Denemek için sormadım ki saçma bi yöntem gördüm merak ettim deneyen falan var mı diye, test almak çok zor bi şey değil ki 🤷♀️
Deleted12 Asya2135 tamm bende birşey demeidm komik dedim madem test almak zor değil al yap. Alınmayın yahu hemen. 👍
Mavilibulut Asya2135 ben yaptım ve doğru çıktı 😊 acaba hamilemiyim diye içim içimi yemeye başlamıştı günlerden pazardı ve nöbetçi eczane çok uzaktı bende internette araştırdım ve uyguladım pozitif çıkınca hemen emin olmak için nöbetçi eczanenin yolunu tuttum
Kubra5657 Asya2135 inanma canım hepsi yalan eger doğru olsaydı kocama bile denedim beraber hamileyiz 😂😂😂 ama bende negatif bu arada