Nergis24 Kızlar kızım 24 aylık artık memeden kesmek istiyorum. Gece beslenmesi hala devam ediyor gece sürekli anne meme diye uyaniyo. Emzirmeyip su versem yahut emzik versem asla uyumuyor ağlıyor. Nasıl kesecem yahu
Sarikuzumalp Nergis24 Bende yavaş yavaş bıraktırmayı denemiştim ama olmadı. Grce emmeye kalkıyordu çok düşkündü. Yeni bıraktık 3 hafta falan oluyor 25 aylıkken. Sabır taşı ile kestim mecbur. Aslında bana kalsa daha emzirecektim de kıyamadığımdan 😅 aşı olduktan sonra emmesin istedim. İlj 3 gün falan zor oldu gece aradı. Su verdim uyandıkça. Şimdi unuttu çoktan. Gece 1 yada 2 kez kalkıp su diyor içiyor uyuyor hemen ☺️
Senaatalan Nergis24 Aktarlar da satılıyor kömür parçası gibi birşey biraz suda bekletip göğüs ucuna sürünce kötü bir tadı oluyor bebeğin midesi bulanıyor ve almak istemiyor birdaha
Nergis24 Sarikuzumalp bende çok üzülüyorum kesileecek memeden diye ama mecbur. 1 ay sonra işe başlayacağım hem benim yokluğum hem memenin yokluğu onda daha büyük bir tramva yaşatabilir.
aynuruygar Sarikuzumalp darısı bize inşallah peki bu sabır taşını gece uyandığında göğsünüze mi sürdunuz
aynuruygar Aynı şeyden muzdaripiz 21 aylık kesmek istiyorum ama hiç birşey ikna etmiyor oğlumu gündüz aramıyor gece uyanıp meme görmeden asla uyumuyor su süt hiç bişey kabul etmiyorum direk ağlama krizine giriyor çok düşkün ne yapacağım şaşırdım
Sarikuzumalp aynuruygar ıslatıp sürdüm öğlen zaten geceye kadar gitti gecede isterse yine sürdüm ıslatıp zaten önce bi tedirgin tadıyor almıyor sonra
Ensar_2019 Ben de kestim sabır taşı ile şükür bi sıkıntı olmadı istemiyor ama emerek uyuduğu için gece geç uyuyor. Peki siz göğüsleri ne yaptınız nasıl bitti süt hala şiş benim ki..
Neslihan-28 Nergis24 önce gündüzleri kesin emmeyi sonra azaltarak geceleri kesin aktardan sabır taşı alın ve sürün baya faydasını gören var