ikizbabymom Asafbey44 18.aya kadar normal diyolar ama kız kardeşim 2 yaşına kadar poposunun üstünde emeklemiş.gayet de sağlıklı
tuglevvv____ Asafbey44 18 aya kadar normal kabul ediliyor ama yinede nöroloji doktoruna muayene olabilirisiniz
Prenses-annesi1 Asafbey44 🙋🏻♀️ 16 aylık olduk hala yürümüyor kızım. Yeni başladı koltuktan elini bırakıp kendi kendine yürümeye çalışmaya 3 4 adım atıyor sonra atıyo kendini yere
Yusuf20 Asafbey44 Bizimki de 14 aylık kendi başına 4 adım attı oturdu tek elini tutarak yürüyor.tek değilmişim
Asafbey44 ikizbabymom heryere tutunup ilerliyor ama tek başına yürümüyor emekliyor doktora da götürdüm kan degerleri normal çıktı ama yürümeye hiç niyeti yok ayakta tek başına da duramıyor
ikizbabymom Asafbey44 belki sadece tembellik yapıyodur annesi doktora götürmek için erken zaten çok normal yürümüyo olması
SumeyrAram Asafbey44 bence normal benim bebeğim 1 yaşına girdi tutunarak kalkıyor ama daha desteksiz yürümüyor kimiside 11 aylıkken yürüyor bence normal çok takılıp stres yapma kendine
ikizbabymom Asafbey44 çok normal ya endişe etmeyin üstelemeyin ama teşvik edin sevdiği bi oyuncağı bi yere koyup elinden tutarak oyuncağa ulaşmasını sağlayabilirsiniz alışır zamanla
Balkupum2505 Asafbey44 15 ay 20 gunluguz 2 ay önce basladi adim atmaya şuan yuruyo sukur ama tam deyil tam denge kuramiyo dusuyo. 18 aya kadar normal siz teşvik edin yurumeye
Ceren1234 Asafbey44 Benim kız 14 aylık yürümüyor bir adım atıyor veya hızlı hızlı bir kez saniyelik koşuyor geri düşüyor 😊 çok güzel birşey heycanla bekliyorum
Mom345 Asafbey44 14 aylık yürümüyor sizin yolunuzdan geliyoruz 😂 ama biz nöroloji kontrolü altındayız o yüzden içim rahat
Nil28 Asafbey44 benim kızımda 16 aylık 1 aydan beri 6-7 adım atmaya başladı zor geldi mi başlıyor popo üstünde gitmeye o daha kolay geliyor 😂
Poncigim2508 Asafbey44 biz bugün 16 aylık olduk 2 gündür yürüyor şükür benim 16 aydan da umudum yoktu ama gerçekten bir an da olacak dedikleri doğruymus