Pudingimm_14 Merhaba arkadaşlar. Molfix kullanıyorum. Yeşil renk paket alıyorum. Bunun mavi beyaz renklerde de paketler var farkları nedir. Hangisini önerirsiniz kullanan varmı
Ayssss1 Pudingimm_14 normalde beyazlı paketi kullanıyorum ilk bebeğim ben bütün bezleri aynı zannediyordum yeşil paket indirimde diye onu aldım ama hiç memnun kalmadım ben bebeğimin hiç çiş koktuğunu bilmem ama yeşil pakette ki bez kokuttu iksindede sızdırma pişik falan olmadı ama gözle görünür şekilde fark var beyaz paketteki daha yumuşak göbeğe gelen kısmı esnek gibi yeşil pakettekine göre
Birprensesannesiii3850 Pudingimm_14 3 numaraya kadar yesil kullandik 4 numaraya gectik mavi paket oldu bana göre kalıbı biraz küçük geldi mavi paketin ama farkı bilmiyorum
egelsenkonuss Pudingimm_14 beyaz yeşile göre yumuşak baya pofuduk yeşil biraz daha iz yaptı bizde maviyi de denemek istiyorum siz denediniz mi
Koalina Pudingimm_14 valla ben yeşilleri seviyorum o mavileri bilmeden aldık ilk aldığımızda hep çiş geçti sonra gene ondan öıktı geçirmedi ama yeşiller daha iyi
Pudingimm_14 Ayssss1 evet benim bebeğiminki de koku geliyor endişelendim kakasında sorun mu var acaba diye
Pudingimm_14 Birprensesannesiii3850 bende bilmiyorum merak ediyorum açıkçası ona göre almak istiyorum artık
Pinarnehir Ben molfix pure soft kullaniyorum. Normal ini de kullandım pisik yapti bir kac bez çeşidi denedim pisik oldu en iyisi pure soft tek geçerim ici pamuk gibi zaten . Alın aldırın 😅🥰
SevdAyaz Pure&soft serisini kullanıyoruz çok memnun kaldık. Yeşil pakette lastik izi falan yapıyordu oğlumda ve biraz daha sertti. Bu pamuk gibi yumuşak sevdik ve iz de yapmadı😊 bebeden bebeye de değişiyor tabi🤷♀️
Cerenmasal Merabalar kizlar ben geceleri prima kullaniyorum,ve gunduzleri molfiks maviyi aldik biraz kalin ama bence gunduz kullanim icin iyi gibi bir sknti yasamasik
Deletedmom0099 Pudingimm_14 12 ay yeşil kullandım 2 aydır da mavi kullanıyorum. iç kısmı aynı, emiciliği falan yani. beden olarak bi tık küçüldü sadece.
[silindi] Pudingimm_14 düz beyaz paketi var pure soft onu kullanıyordum ama her yerde bulunmuyor diye normal Molfix e geçiş yaptım yeşil pakete. Daha iki gün önce aldım Molfix artık mavi pakete geçiş yapmış. Yeşil paketlerin yerine mavi ambalaj kullanacakları sitesinde yazıyordu