seydaac Kızım aşı olalı 20 gün oldu aşı yeri bazen kızarıyor sonra sönüyor normal mi? Aşıdan ne kadar süre sonra iz oluşmaya başlıyor? Sağlık ocağını aradım ama ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Aryasmomm seydaac bende 5 gun once yaptrdim canim benim kiz huysuz oldu sendede varmi sutekli agliyo kucak istiyo meme istemiyo
seydaac Alminam teşekkür ederim brn iz için henüz erken diye düşündüm de bide bazen kızarıp bazen sönünce kafama takıldı ☺️
seydaac Aryasmomm ilk bir hafta benim kızım da öyleydi canım sonra düzeldi. Sanırım canları yanıyor o yüzden bizim kokumuzu sıcaklığımızı arıyorlar
seydaac Aryasmomm normalde kızımın gündüz uykusu hiç yok denecek kadar az aşı olduğu ilk gün baya uyudu sonraki günler de gündüz güzel uyudu. Bir hafta sonra eski düzenine döndü yine uykusuz
ArasAtlas Bizde cuma günü olduk huysuzluk var gece falan uyumuyor aglıyo sürekli heralde acıyor aşıdan sonra değişti
seydaac ArasAtlas üç aşı birden oluyor ya ağrı falan da oluyor sanırım. gece hafif ateşlenmişti parol vermiştim bir çay kaşığı öyle rahat uyudu gece.
ArasAtlas seydaac bizimde aşı olduğu gece ateşlendi ertesi günde vardı hafif huysuzluk devam ediyo inşallah geçer 😔