Dvrmsrl Kızlar 10 aylık bebeğim var poposu hep yukarda emekleme içerisinde sizde de durum boyleyken en geç ne kadar sürede emekledi 😇
Emirin_Annesi10 Dvrmsrl 10 ay 1 haftalıkken emekledi. Günlerce yüz üstü kalıp emeklemeyince sinirleniyordu. Sonra bide baktım 2 kalkıp bi yatıyor emekleyiverdi 🤩 hakdan emir gelmeden olmuyor malesef. Şimdi bıdıl bıdıl dolap çekmece kurcalıyor 11 aylık
prensannesi55_ Dvrmsrl 7 aylıkken sürünerek her yeri geziyordu 8 aylık olduk hala aynı karnını kaldıramıyor hala 😊 belki sizin emeklemeden yürür bebeginiz 😊
deletedmom1106 Dvrmsrl 9 ay 25 günlükken falandı galiba 1 aya yakın dır emekliyo üçgün içinde emekledi kalktı tutundu sıralamaya basladı sımdı duvarlara paısarak gıdıyo 😀 hızlı bıyere gıtcekse emeklıyo
Mom9870 Kagansmother Aslında emekleme gelişimin bir parçasıdır. Tabii emeklemeden yürüyen çocuklar da oluyor ama. Beceriler ve kaslar için gerekli bir şey.
Koalabebekk Dvrmsrl tam bu konu hakkında yazmak için girmiştim🤦♀️ 9.5 aylığız asla emekleme isteği yok kollarımız koptu artık 😂 bekliyorum bi umut. Yerde durmaktan nefret ediyo emeklemeyecek gibi. Sizde çaba varmış ama🤭
Kagansmother Mom9870 evet ama emeklemeden yürüyen de cok asiri endişe edilecek bir durum değil bence 🤗
antikoalababy Dvrmsrl 10 aylık olduğumuz gün sürpriz yapıp emekledi :)))ama çok takmayın emekleme gelişim basamağında yok 😉
Deleted12 Dvrmsrl 9 aylık benimkide aynı anlattığın şekil ama emeklemiyor. Hahahaha popisi ağır geliyor.
_elmaliturtam Dvrmsrl 7bucuk aylık emekledi kızım. Yerde durmayı sevmezdi hiç biara çok zorladik yani aglasada oyaladik yerde öyle alıştı surunmeden emekledi hemen
DuyguDamla Dvrmsrl hiç emeklemeden yürüyenler bile var canım her bebek farklıdır benim kızım 10 aylıkken başladı emeklemeye şimdi 13 aylık yürüyo çok şükür sizinkide canı nezaman isterse ozaman emekler yürür fazla takılmayın tadını çıkarın 😂