cansuakyz Bebeğim 3 aylık oldu kilosu 4500 civarında boy 54 cm baş genişliği 36 iyi mi sizce ? Kız bu arada cinsiyeti
asyakusunannesii cansuakyz tam 6 kilo boyu 61 cm baş çevresi 39 buçuk. Her bebek aynı değildir başka bebeklerle karşılaştırmayın lütfen. Doktorunuz normal görüyor ise sorun yokturlar
hatice_Akyalcin Doğum kilosu kaçtı canım gayet güzel bence sağlıklı olsun inşallah oğlum 2300 dogdu benimde çok sıkıntı ederdim kendimce şuan 4 aylik nerdeyse diyete girecek hale geldi🤣
cansuakyz hatice_Akyalcin canım 3100 doğdu sarılık geçirdi 2850 den devam etti sağdıım setlerle beraber kilo almasını sağladım sadece anne sütü içiyo
cansuakyz hatice_Akyalcin güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bütün çocuklarımız sağlıkla büyüsün inşallah
cansuakyz sademinannesi haftaya kontrole gideceğiz annemlerde olduğum için gidemedim. Şu anda sadece anne sütüyle besleniyor mama 2 kere verdik ilk aylarda kabız yapmıştı bende boş vaktim olduğu anlar da sağıp stok yapmıştım
sademinannesi cansuakyz anladım değerlerinizi siz ölçtüyseniz genelde eksik çıkıyor da o yüzden sordum. Maşallah sağlıklıca büyütün kuzucuğunuzu
cansuakyz asyakusunannesii çok haklısınız her bebek farklı tabiki asla kıyaslama yapmıyorum ilk çocuğum olduğu için sormak istedim canım anne 🥰
asyakusunannesii cansuakyz benimde ilk çocuğum insan hep bi heyecan ve merak içinde oluyor ama emin olun herseyden önce önemli olan sağlıklı olması 🙏🏻 Boyu kilosu önemli değil sağlıkla büyütün insAllah🥰🥰