Esra-ozsusam4 17 aylık oğlumm yemek yemek istemiyorr , zorla yediriyorum. bi gün iyi bi gün kötü neden böyle anlamıyorım. bu zamana kdr iyiydik 2,3 aydır böyle :(
Vanilya Esra-ozsusam4 Benimkide yemiyor. Önüne bişeyler doğrayıp aradan iki üç kaşık kendi yerken bende ağzına koyuyorum. Bu şekilde biraz iyi.
Momkids Esra-ozsusam4 o kadar zor ki yemeyen çocuk bi kahvaltı yapsa bi de akşam yese yetecek bana çok yoruldum bende birşeyler yapıp dökmekten ağzına tıkıştırmaya çalışmaktan.. resmen artık öğlen yemek vermiyorum zaten akşama belki acıkır da yer diye 😑 16 aylık bizimki de
Vanilya Esra-ozsusam4 Aynen. Bir ara bir öğününe yemezse diye 3-4 çeşit yapıyordum. Akşama kadar yemek yapmaya çalışıyordum ya
Esra-ozsusam4 Momkids Allah sabır versin hepşmize. görümcemin kızı var 3.5 yasına hiç yemiyor ona benzeyecek diye korkmaya basladım artk :(
Esra-ozsusam4 Yasmin47 bizm kilomuz iyi sükürler olsun ama böyle devam edrse verirz yani :( artk uğraşmak isteyesim bile gelmiyor
Vanilya Esra-ozsusam4 Aynen bu dönem bir geliyor. Ben hatta 17. Ay da doktor kontrolü yok. Ama bugün getirmek istiyorum diye mesaj attım doktoruna götürücem yarın. Biraz da zor yutkunuyor gibi hissettim. Bak bugün yer diye;şehriye çorbası,köfte yaptım. Yanına mücver de koydum biraz. Yemedi. Şeftali yedi bir tane. Ve kuru ekmek yemek istedi. Yani çok zor gerçekten.
Vanilya Esra-ozsusam4 Evet ya çok kalkıyor gece. Aslında bir ay önce böyle değildi. Şimdi yine zor yutkundu.Sanırım boğazları tahriş oldu. 14:30 da randevumuz var bakalım sorucam hepsini doktora
Vanilya Esra-ozsusam4 Bişey yokmuş canım. 4 diş birden geliyormuş. Birde erken yatırmayı dene bugün maceraya 20:30 da başla mesela dedi
Esmece Of of benimde kız 14 aylık olacak çok yemek seçiyor ne yapacağımı nasıl yedirecegimi ne yedirecegimi şaşırdım kaldım yok mu sevebilecegi kolay bir tarif tavuk eti biraz yer pilav yer çorba yemez tarhana cok severdi onuda bıraktı pirasa yemez ıspanak yemez taze fasulye yemez ben bu kıza yeşillik olarak ne vereceğim valla çok üzülüyorum sizler gibi