Klymeneninatlasi Merhaba hanımlar bebeğim daha üç aylık ama ona konuşulmasına bayılıyor bende de her gün anlatacak şey olmuyor 😂 acaba bebeklerinize neler aldınız neler okuyorsunuz? Çocuk kitabı konusunda ne yazık ki baya zayıfım 🙄
nazenin3233 Klymeneninatlasi ben kedi tırmık ve arkadaşlarını aldımm onu okuyorum günde bir defa falan pörtlek gözlü filii de alan varmış herhalde bir yerde okumuştum
Vanilya Klymeneninatlasi Ben kendi kitaplarımdan bile rasgele sayfalar açıp okuyordum. Ebebekte vardı mesela onlardan da almıştım.
realistbirhayalperest Klymeneninatlasi yapı kredi ve iş bankası yayınlarının çocuk kitapları içerik, kullanım açısından çok güzel tavsiye ederim
Klymeneninatlasi nazenin3233 o pörtlek gözlü serisi ne kadar pahalıymış çocuk kitaplarını bu kadar pahalı beklemiyordum 😂
Klymeneninatlasi Vanilya kendi kitaplarım çok ağır 3 aylık bebeye klasik kitap okumak istemedim de ☺️
Vanilya Klymeneninatlasi Yani benimki de genelde kişisel gelişim veya akademik. Hiç bir sorun yok. Kendimde uyduruyorum genelde. Yemeği yaparken yemek tarifini bile anlatırım.
realistbirhayalperest Klymeneninatlasi ben okul öncesi öğretmeniyim. Okullarda sürekli o kitaplardan kullandım. Kukla kullanımına da çok uygun. Görselleri de kaliteli. Kullanılan dil vs çok güzel yani 🤗indirimde varsa kaçırmayın.
Vanilya Klymeneninatlasi Benim kızım şu an 17 aylık. Karnımdayken de çok saçmalıyorum şimdi de😀 Klasik müzik te çok iyi oluyor. Tavsiye ederim
Klymeneninatlasi Vanilya evet uykuya geçişte de çok güzel oluyor klasik müzik mesela babamızı hemen derin uykuya götürüyor 😂😂
Zeyynep Klymeneninatlasi iş bankası serisi ve çoklu 10 lu küçük kitaplar oluyo onlardan aldım trendyoldan hergün birini okuyorum