Aselllim Büyüklerimizden çok duydum “biz çocuklara bir çay kaşığı süte bir çimdik muskat koyar verirdik “ diye deneyen varmı gaza uykusuzluğa iyimidir
Tazeannecik Aselllim bende reyhan diye duydum. Aldım ama denemedim daha bu aralar kendi çıkarıyor şükür. 7 ay 13 günlük sonunda
Erdemim Aselllim ben malesef verdim hiç faydası olması üstelik oğlum tadından nefret ediyordu. Bu arada iyi arastirin ben bilmiyordum ama ani bebek ölümlerine neden olabiliyormuş.
Meryemmtemev Ben ilk oglumda kullandım hiç bi faydası yok emin olun 😀7 ay gaz sıkıntısı yaşadık hiç çözüm bulamadım 7 ay sonunda kendisi gecti 👋🏻
Aselllim Erdemim evet fazlası çok zararlıymış. Ben verdim şimdi bir çimdik dedimiz olay varya öyle verdm
Erdemim Aselllim zaten azcık koyuluyor ama yine de tavsiye edilmiyor. Google dan aratin isterseniz doktorların soru cevaplarını bir site var orda yazıyor ayrıntılı cevaplar
Rabisss Aselllim erki etmiyosa eğer doktorunuzla başka damla için görüşebilirsiniz. Bi arkadaşımın bebeği boğazına takılan muskat yüzünden acillik olmuştu bilginiz olsun.
Sevdii1 Aselllim şakın vermeyin benim arkadaşım vermişti iki gün boyunca aralıksız uyumuş iyice araştırınca aslında beyni uyuşturup uyku haline getiriyormuş sersemleşen bebekte sürekli yatıyor