Tgcuyntgr Seri üzülüyormusun dalga mı geçiyorsun anlam veremedim.😒 Oda erkek ne demek yani kız olsa bağrına mı basacaktın acaba 🙄
Zhnce Tgcuyntgr bunun 2 3 tane kızı var hep erkek istiyordu da ondan sanırım öyle yazmış Kafa milyon kadında napsın
Arsem Seri bi kahve yap fantazi kıyafet giy en sevdiği tatlıyı yap affettir kendini kim bilir sen ne yaptında eşin başkasından çocuk yapacak gaflete düştü
Deletedmom35 Benzer durumu yasiyorm benim de iliskimden cocugum oldu adam kabul etmiyor şimdi evlenme arefesinde
Deletedmom35 Yasela niye vericem ki onun vereceği 300 lira nafakayamı kaldım ben sonra alcak çocuğumu gösterecek karısına sanki karısıda ikinci annesi gibi olacak o kadar rezil bir durum yasiyorum ki ..
Deletedmom35 Yasela en doğrusu sizin söylediğiniz ama niye kendimi de cocugumuda yıpratayım ben bulasıkda yıkasam bakarım kendi çocuğuma belki sorumlulugum yukselir ama ana da baba da olurum olmak zorundayım
Deletedmom35 Yasela çocuğumuz oldu diyorum evime bile gelmedi telefonla bile aramadı ahlaksız.. Saka sanıyor hala bana benzemiyor benim değil emin olduk fotoğraf yollayınca diyor 😂tövbe yarappim
Yasela Deletedmom35 Allahım ne günlere kaldık ne insanlar var herkeste değişik değişik insan var benımde basında baska tarZda var cok sasırmıyorumda dna testı yaptrın hakkınzıı arayın neden kanıtlarla grmıyorsunhz