Elif_sekerr Anneler içinizde bebeği hem biberonu tutan hemde memeyi tutan var mı ? Varsa hangi marka kullanıyorsunuz . Sütüm yetmediği için mama takviyesi alıyoruz ve kaşıkla veriyorum korkudan bırakır diye 😑
hayal_perest Elif_sekerr hem mama hem meme gidiyorduk. Sütüm az olduğu için bıraktı emmeyi. Biberonla verin bence Kaşıkla çok zor
cinar21 Elif_sekerr ben mamadan önce emziriyorum daha sonra mama veriyorum. Lansinoh biberon kullanıyorum, bebeğim 1.5 aylık, şimdilik ikisini de alıyor umarım memeyi bırakmaz
Haydinn Elif_sekerr 2 buçuk aylık kızım hiç red yaşamadım bugüne kadar kiwi göğüs pompasının içinde ki ile birde bazen we baby biberonu ile
Emineg35 Elif_sekerr Philips avent ile meme reddi yaşadım. Mimijumi anne memesine yakın bi biberon var biraz pahalı. Ama onu da hiç sevmedi. 2 kere ya kullandık ya kullanmadık. 240 TL ye aldım. Artık emmek istemediği için sağıp veriyorum. Mama olarak sma 2. Kutuyu aldım. Gaz kabız yaşamadık. Biberon Lansinoh kullanıyorum şuan. Diğerlerini artık istemiyor
Yavuz34 Benim bebegim hem.sagip veriyorum hem emiyor Philips avent kullaniyorum anne göğüs ucuna en yakın maşallah hic birakmadi.memeyi lansiyon aldm.onu hic emmedi bile
Zsnshnky Yavuz34 ne kadar süredir kullanıyorsunuz biberonu ? Bide görüntü atabilirmisiniz bende kullanmak istiyorum ama alışmasından korkuyorum
Elif_sekerr hayal_perest evet kaşıkla aşırı zor çok yoruluyorum sabah neyse ama gece 1 saat onla uğraşıyorum hem emzir hem mama
Yavuz34 Zsnshnky valla 20 günlükdu basladm ben avent biberon yazin cikiyor ben kucuklerinden trendyoldan almistim.ama lansiyonu almayin hic kullanisli degil
Haydinn Elif_sekerr korkunun ecele faydası yok 😂 valla kaçarı yok bu işin diye düşünüyorum elbet bi gün verilecek o biberon😂
senamiray Elif_sekerr 4-5 aylık olduysa biberon sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ben su veriyordum biberonla 4 aylıkken meme de alıyordu Philips avent öneririm