Samedm Merhaba kizlar yeni dogum yaptim kontrolda doktor hafif sariligi var dedi kandada cikti yarin yine gel kan alalim dedi basina gelen varmi neler yapsam gecer zaten bir güne kecicek birsey deyilki hergun hergun kanin aldirmak istemyorum 😐
anayimbenn Samedm kan vermeni tavsiye etmiyorum ölçüm aletleri var onlarla ölçtürün kana gerek yok. Bebek aç kalmasın sütünüz yetmezse mama verin sarılığı kolaylıkla atlatır
Paradiseeeee Samedm benimde hafif sarılık çıkmıştı sütüm yoktu mama verdim doktor zaten sık emzir yada mama ver aç kalmasın kan şekeri düşer sarılık artar demişti hasteneejncıktık 2 gğn sonra gene gittik geçmişti çok şükür saat bası mama vermiştim kuzuma geçmiş olsun size de
Misterious Satıldığı artıyor mu azalıyor mu diye bakmaları lazım ki ona göre önlem alınacak en etkili yöntem bol bol emzirmek. Bebeğin isyemesini beklemeyin. Gece 2 saati geçirmeden emzirin.
Samedm anayimbenn sut mama boyle gidiyoruz oyle cok sutum yok ama az olsada veryorum 🥺bide kan alindigi zamanda acti doktor sinira az kalir ulasmis durumda soyledu 14.2
Samedm Paradiseeeee sukur canim insallah bizimkide gecer.bendede sut az mamada veryorum.sizde kakasi nasildi sari siviymiydi?
anayimbenn Samedm 1 bardak için 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason Bir tutam ısırgan otu 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat 1 çay kaşığı tane kişniş ezilcek ama 1 tatlı kaşığı yada çay kaşığı tane kimyon bu karışımı yap süz soğut sabah akşam bir bardak iç sütün 2 günde fark edecek
Hale007 Samedm sürelkli emzir 2 saati gecmesın eğer yenı doğum yaptın sütün daha gelmedıyse pek mama takviyesi yapmalısın
Hale007 Hale007 benım bebegımde 14.5 su anca sureklı karnını doyurarak düşürdük yoksa yatış verecekti
Samedm Hale007 şükür dusmus🙏🏻kac gun sora cagirdilar yine kan veresin diye ben bugun verdim.yarin yine gel dedi ver
Mavisimbenim Ben 1 saatte bir emzirdiğim halde sarılık 24 e çıktı hastanede bi gece fototerapi aldık öyle düzeldik
Hale007 Samedm 2 gun vermıstı doktor bize düşürmezsen yatış verırız demıstı çok şükür düşmeye başlamıştı sonra kayboldu geçti gitti
Mavisimbenim Samedm evet sıvı açık sarı rengindeydi cihazda tedaviden sonra bi kaç gün siyah oldu şimdi tekrar sarı