Hcrm Merhaba sevgili anneler bebeğim 10 gündür kakasını yapmıyor sadece anne sütü ile besleniyor bugün doktora gittim ama tahlil ve ultrason istedi yarına kaldı hepsi aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ???
Sermec27 Hcrm 10 değil ama 3 gündür yapamıyor oğlum takip edeceğim 1 haftayı gecerse bende doktora götürmeyi düşünüyorum
Srpslk Hcrm benimki bir aydır böyle herşeyi temiz cıkıyor bi doktor surup verdi onla yaptı diper doktor verme surubu diyor vermeyincede kakayı yapmıyor ne yapcamı şaşırdm sonucları alınca ne dicekelr banada yazar mısınz
Aslininminikkalplisi Hcrm 15 gün yapmadı hastanede yaptıtdılar en son. Biogaia damlayı kullanmayı bırakmıştım doktorun önerisiyle tekrar başladım düzene girdi. Bir de duphalac şurup verdi
Birannebirbbeek Ne kadarlık bebeğiniz ? Benim kızımda 2 aylıkken 9 gün yapamadı 10.gün fitil verdik yaptı
Hcrm Aslininminikkalplisi peki bebeğinizi rahatsiz ediyor muydu bu durum benim ki gazını atıyor rahatsiz olmuyo sadece kakasını yapmıyor
Srpslk Aslininminikkalplisi bende maflor kullanıyorum ama olmuyor bir faydası önce cok güzel yapardı bebeğim 3 aydan sonra böyle oldu niye oldu anlamış değilim. 3 4 gündem sonra cok huzurusz oluyor sürekli ıkınıyor mecbur ilacla yada müdahele ile yapıyor malesef