semaahmet Annelerin benim güzel bilgili anneleri. Oğlum mama iciyo çok kaka yapiyo günde üç veya dört alıyorum bugün hasta mama iciyo hop kaka yapiyo kilo alımı yok gibi ek gdayla aramız hiç iyi değil napicam ben benle aynı olan varmi
Alinduru semaahmet alerjisi olabilir mi acaba? Bazen çok sulu ve sık kaka alerji belirtisi olabiliyor.
semaahmet Aşırı kaka yapiyo su icmiyo ek gıda az tuketoyo zaten dişlerden ama mama içince kaka yapiyo bide dogmuyo galiba mamadan
Mrvts semaahmet bizim 9 aylıkken aşırı kaka yapmaya başlamıştı agzina lokma koyduğumuz an kaka yapıyordu günde 8-9 defa yaptığı oluyordu gitmedigimiz Dr kalmadı çocuk gastroenteroloji profa götürdük çeşit çeşit tahlilleri yapıldı hicbirseyi yok dediler ama kilo verdi bebeğim ve iki ay sürdü bu durum
semaahmet Mrvts kuzum günde üç veya dört kaka şeyi hiç kilo alımı yok vallahi 8.700 du en son bilmiyorum yarın doktoru ne diyecek bakalım
semaahmet Mrvts Evet kuzum ek gıda aldığında yapmiyo az önce verdim mama baktım kaka yapmış tam hasta belki ondan diyorum ama hasta olmadığında böyle
Mrvts semaahmet Yani belki mama kaynaklı olmuştur sadece mama alınca yapıyorsa yarın doktoruna danışın bakalım mamasını değiştirir belki