benim_adim_ebruli Prima kullanıyorum oğluma, fakat artık bütçe olarak zorlanmaya başladım. Kime sorsam minies bebek bezi prima muadili olduğunu söylüyor. Migrosun minies bebek bezini kullanan varmı, memnun musunuz ?
2bebelianne__ benim_adim_ebruli biz primadan sonra denedik minies beline kadar pişik oldu kızım tekrar prima ya döndük
Kaderlmc benim_adim_ebruli bizim bebeğimize de sleepy pişik yaptı o ara eltim de BİM’in bezi çok iyi biz primadan sonra sadece onu kabul ettirebildik dedi deneyebilirsiniz BİM’in bezini de
benim_adim_ebruli FHKK ona da baktım fakat prima ile aralarında pek bi fiyat farkı yok, gün geçtikçe daha da pahalanıyor sanki.
2bebelianne__ benim_adim_ebruli hiç blmıyorum ama prima ile çok fark var arasında çok naylonumsu geldi bana minies prima tam pamuklu biz prima premium care kullanıyoruz
FHKK benim_adim_ebruli Maalesef herşey çok pahalı. Bim’in bezini deneyin isterseniz oda uygun diyorlar 😌 Küçük deneme paketi alın elinizde kalmasın 🌸
benim_adim_ebruli 2bebelianne__ gün içinde aktif bebek, gece care kullanıyoruz. Bütçe olarak ciddi anlamda zorluyor artık neredeyse her ay zam yiyor bebek bezleri. Teşekkür ederim bi deneme yapayım pişik vb sorun olursa mecburen devam edeceğiz primaya.
ikiprensannesi_gul benim_adim_ebruli çok memnunum kullanıyorum ben hep çocuklarıma prima ile başladım ama hep pişik yaptı sleepy yine aynı mahfetti ben en son minies ve bimin bezinden kullandım ve iyi geldi biz maddiyattan değildi ama hep sorun yaşadık benim yavrular pahalı şeyleri kabul etmiyolar 😂
pln_f Baby turco doğadan olanıni tavsiye ederim sadece diğer bezlerden biraz kucuk 1 numara büyük almak lazım
deletedmom1106 benim_adim_ebruli goon kullanıyorum pandemi döneminde e bebekler kapanınca avmlerde bulundugun yerede kargo gelmıyordu minies almıstım simdi tekrar goon kullanıyorum tavsıye ederim ama minies kilot bezlerini kullandım onunda tartısmamsız muhtesem oldugunu söyleye bılırım ıkı bezdede sıfır pişik ve uygun fiyat yuksek emicilik bu arada pirima bebeğimi pişik yapmıstı ilk doğdugunda baby turco kullanmıstım dogadan olan oda pişik yaptı
benim_adim_ebruli deletedmom1106 minies numara olarak kaç almalıyım peki bebeğim 10 kilo 😇 cırtlı bez için soruyorum
ikiprensannesi_gul benim_adim_ebruli hiç yaşamadım inanın yaşayan var mı bilmiyorum ama ben rahatım o konuda ☺