Si_se_ta_be Kızlar ben uzun kirpik çok seviyorum ama maalesef benim kirpiklerim çok kısa ne kadar maskara sürsem de uzun durmuyor. Bu yüzden microblading yapmak istiyorum. Aranızda yapıp memnun kalan var mı? Fiyatı ne kadar ve kaç saat sürüyor? Yapanlar fotoğraf atarsa sevinirim. Benim Kirpiklerimde böyle çok kısa sizce yaptırsam güzel olur mu yoksa pişman mı olurum.😏
2bebelianne__ Si_se_ta_be microblading kaş için yapılan bir işlem canım kirpik lifting yaptırabilirsin çok kısa değil kirpiklerin Yada ipek kirpik taktırabılırsın doğal gözükmesini istiyorsan seçersin
Bebegim_34 Si_se_ta_be dün yaptırmama rağmen çok pişmanım iyi bir yer bulun mutlaka bütün kirpikler yüzümdeydi
Melis84 Microblading kaş kontörü için kullanılan bir teknik diye biliyorum siz İpek kirpik mi sormak istediniz acaba? Eğer İpek kirpik soruyorsanız 1 saat kadar sürüyor takılması . Bakım yaptırırsanız 2 aya kadar dayanıyor ama ben sevemedim. Çünkü sürekli gözünde bir ağırlık oluyor beni rahatsız etti ama çok efsane oluyor görüntüsü elbette 😁
Si_se_ta_be Melis84 Yok ipek kirpik çok yapmacık duruyor kirpik liftingden bahsediyorum yanlış olmuş.
0znur Mikroblading kaş için ama, kirpik için ipek kirpik ya da kirpik lifting varm benim kirpiklerim yok diyemem ama bende düşünüyorum. Hep maskarali gibi dursun diye. Kirpik lifting çok daha yoğun oluyor ipek kirpik daha doğal bence
ikiprensannesi_gul Si_se_ta_be kirpik kökünüze olucak boy seçiyosunuz seçtiğiniz boy yapıştırılcak sonra kirpiklerinize tek tek yapıştırma yapılcak cımbızla yapılıyo orası sonra bakım yapılıyo bantlar çıkıyo tekrar bakım oluyo o kadar
0znur Si_se_ta_be bende kirpik lifting diyecektim ama. Çocuğu uyutuyordum o ara ipek kirpik demişim 😅
DenizSerap İpek kirpik taktırabilirsiniz,takma nasticanın kirpiklerinden alabilirsiniz daha az maliyetli,kirpik lifting yaptırabilirsiniz.