Bebegim_34 Kızlar ziraat bankasına borcumdan dolayı netten alışveriş yapamıyorum karta atılan parayı çekiyorlarmış ben mesela çok beğendiğim bir şey oluyor nasıl alabilirim borcum varken başka kartla alamam mı
leynanin_pembemantosuu Bebegim_34 ziraat kartına borcunuz varsa oraya para attığınızda direk parayı çeker borca sayar ama başka kartınız varsa garanti vs onlarla alışveriş yapabilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bebegim_34 İnternet bankacılığı için sadece kullanılan kartlar var mesela ininal kart gibi. Para yükleyip kullanıyorsunuz. Hem bilgileriniz güvende olur, hemde paranız.
Zlm Bebegim_34 sadece bir fikir borcunuzu ödeyin birşey alacağınıza ininal kart var şokta satiliyo sanırım ondan alabilirsiniz
leynanin_pembemantosuu Bebegim_34 yok hayır çekemezler hangi bankayaysa borcunuz sadece o kartın içeriğine ulaşabilirler diğer bankaların kartına ulaşamazlar benimde ziraat banka kartıma çoğu kez borç oluyor gecikmeli ödüyorum ama garanti banka kartımdan alışveriş yapabiliyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bebegim_34 Bilmiyorum ben kullanmıyorum. İnternetten araştırırsanız daha doğru bilgi olur