Sumeyyebaglan Oğlum 11 aylık. Bu aralar makarna ve pankekten başka nerdeyse hiçbir şey yemiyo. Bu yüzden besleyici uygun makarna tarifleri arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum♥️
Ulusbaby Sumeyyebaglan aynı dertten muzdaribim 😀 benn sebzeli makarna tercih ediyorum, haslarken suyuna ilikli kemik suyu koyuyorum. Bazen domatesli, bazen peynirli yapıyorum.. belki farklı tarifler çıkar,ben de bekleyeyim 🤭
Kubra_2019 Sumeyyebaglan kiymali yapin. Yogurtlu Mesela Manti gibi Sebzeleri haslayip teraygli makarna cevirin En cok sevdigm benim peynirli cevizli yapabilirsiniz aklima gelenler Bunlar 🌸
Ah_neredeee_vah_neredeee Sumeyyebaglan Ben ıspanaklı peynirli kremalı mantarlı yapıyorum bayılıyor . Bebeğiniz şuan yiyebilir mi bilmiyorum ama mantarları suyunu çekinceye kadar kavurup sonra içine krema üzerine ıspanaklar ve en son peynir rendesi . Az başladığımız makarnaya karıştır mis gibi
Sumeyyebaglan Ulusbaby aaaa ilik suyunu hiç düşünememiştim çok teşekkür ederiiim😍 peki sebzeliyi ne şekilde yapıyosunuz?
Ulusbaby Sumeyyebaglan bazen hazır sebzeli makarna alıyorum, bazen de içine haşlanmış bezelye, ıspanak sos falan yapıyorum 😊 rica ederim..
Sumeyyebaglan Ah_neredeee_vah_neredeee mantar tarzı yiyecekleri tüketebiliyo fakat krema doğru tercih mi ki? Bilmediğimden soruyorum☺️
Ah_neredeee_vah_neredeee Sumeyyebaglan Bziizm kız büyüdü artık :) siz süt koyabilirsiniz veya alternatif ne olabilir bilmiyorum