Fatmaaks merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Ben de sezaryen oldum aynısını yaşadım hatta mama başladık çok zor günler geçirdim. Ama şimdi 25. Gündeyiz hepsi geride kaldı. Çok şükür. 5 Gündür mamayı da kestim. Neler yaptım? Öncelikle istedim çok istedim Emzirmeyi. Bebeğimin ağzını süt dolu görmek en büyük hayalimdi. Çevremde bu çocuk Aç mama ver diyen herkesle kavga ettim. Sonra şunu fark ettim meme vereceğim zaman çok geriliyordum bu da bebeğe geçiyo. Kendimi rahatlamaya çalıştım memeyi vermeden derin bir nefes aldım. Ve bebeğin kafasını acıyla bastırıyormuşum ben bastırdıkça o da kendini ititordu resmen dövüşüyorduk. Onu rahat tutmaya çalıştım ve en önemlisi memeyi ayakta vermeye çalıştım. Ayağa kalktım derin nefes alıp bismillah dedim ve öyle verdim böyle böyle daha rahat almaya başladı🙏🙂 bi de meme ucunu tam ağzının ortasına değil damağına doğru tutun yani hafif yukarı doğru tutun. Çünkü memeyi damak ile emiyo. Böyle işte Umarım faydalı olur. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim