Mom345 bukaga ne kadar saçma ya ilk defa duyuyorum oğlum 6 aylık döndü anormal benim ki ozmn senin doktora göre 😂😂 doktorunu değiştir bence bu kadar diretmesi normal değil dönmeyen çocuğa ne yapıcan ceza verip döndürcen mi 🤷♀️
bukaga Mom345 doğru söylüyorsun kuzu işte bnmde 6 aya geliyor dur bakalım neler görücez simdi doktor bana sorcak stresi var üstmde :)))
Sevgiela Glysrcn benimde 4.ay 20 günlük yelteniyor ama dönmüyor 5. Ay kontrolünde sorar doktorumuz bende çok kafaya takıyorum
bukaga Sevgiela biz sağa sola dönüyoruz eller üstübe kalkıoruz ama tam tura yeltenme yok emekleme pozisyonunda ağlayıp al beni diyoooo
asell03 bukaga yakın tadığım kızı hem dönmüyor hemde emeklemiyor totosuyl a geziyor her bebek kendine özel 😌
bukaga cekoslavakporseleni oh masallah canım benimm rabbim hepsine sağlık versin insallah gözümüzden sakınıyoruz her şeyleri tam ve güzel olsun masallah yavruma da sansları bahtları acık olsun kuzummm
semaahmet bukaga biz şuan 10 ayligiz beş aylıkken aynıydı bacım oğlum bir aydır emekliyo üstüne kalkiyo bırak dönsün napicam emekliyo her yer giriyo ayağa kalkiyo hep peşindeyim bırak dönsün 😁😁😁
semaahmet bukaga atar atar annesi yavaş yavaş benim oğlan da öyleydi bak şimdi azrail oldu beş dkk otrumuyo ki bende otruramiyorim şuan hasta tabi hiç keyfi uok 😢😢🤦
asell03 bukaga 4aylığız biz doktor sadece nesnelere uzanıyor elinde tutuyor dedim dönmeyi sormadı ben kendim dedim dönüyor diye maşallah iyi gelişimi dedi yani
Mom345 bukaga valla 14 aylık hala yürümüyor daha hiç bunalıma girmedim. Bence doktoru değiştirin üstünüz de piskolojik baskı oluyor 🙄
Krcbbk bukaga merhaba sanirim hepsi farklı oluyor kizim 5 ay 12gunluk dönüyor yerlerde sürünüyor baya yol kat ediyor 🤣 zamanla sizinde düzelir
Hbbadgzl bukaga ne alakası var her çocuğun gelişimi farklıdır bu kadar basit şeyleri dert etmeyin benim oğlum 16 aylık yürüdü kızım 9 aylık yürüdü napalım yani oğlum gelişmemiş mi oluyor hepsinin becerisi yeteneği farklı
bukaga Hbbadgzl yani bnm ilk cocugum mecbur doktorumuza göre düsünüyoruz doktor söyledi dönmesi lazım diye ne yapabilirim
asell03 bukaga tam tur dönmüyo daha şuanda oda bi 20güne olur herhalde bir de ben sürekli egzersiz yaptırdım dönmesi için