elifzeze Gizemguness merhaba 2-5 kg icin 1 no 3-6 kg icin 2 no Öneri icinde prima aktif bebek kullandim ben 1 sene boyunca çok memnundum hic bi sorunla karsilasmadim.
Belinayyy Gizemguness ben hep 1 numara büyük kullandim canım lastik izi oluyo bende kiyamiyorum bebegime o yuzden daha iyi oluyo bence 2 numara kullan hem bebegin daha rahat eder.
Deletedmom_297 Gizemguness evet çok aşırı derin değilse normal ben prima premium öneririm anladığım kadarıyla bebeğiniz yeni Bebek en uygun bez premium incecik pamuklu delikli hava alıyor çok güzel bez kızım 9 ay 8 günlük hala premium kullanıyorum
Deletedmom115 Gizemguness 1 numara 2 5 kilo arası oluyor genelde 5 kiloyu geçince 2 numaraya geçebilirsiniz
Ervamoms Siz anlarsınız zaten geçmeniz gerektiğini taşırmaya sıkmaya başlayınca bi büyüğüne geçersiniz :)
Gizemguness elifzeze teşekkür ederim ben bebek 3 kilo olunca 2 numaraya geçiyoruz sandım 3.230 gram bebeğim lastik izi olunca değiştirmem mi gerek diye düşünmüştüm
Belinayyy Gizemguness bence gecmelsin elinde bez varsa kullanip 2 numaraya gecebilirsiniz ben oyle yapmstim
Aselmira Gizemguness bebek bezlerinin üstünde kaç kilo arasında kullanman gerektiği yazar canım benim benim doktorum bir beden bütünü tak kalça çıkıldığını önler demişti tabi bu diğer doktorlara göre değişiyor
Serrasra Gizemguness 1 no da olur ama 2 no da rahat edersiniz bence. İz de yapmaz. Sırtı da uzun olur kaka taşmaz. Çünkü sıvı kaka olunca ister istemez çıkıyo. 2 no da çıkmaz. Ben Sleepy kullanıyorum. Kimyasalsız içeriği temiz ve gayette memnunum.
[silindi] Hesabını bilen anne de paylasmıştı instagramdan. Kıloya göre degıl bebegın yapısına göre seçilmeli bez numarası. Benimki hep tasırdı sımdı sleepy külot bez kullanıyorum cok rahat.
Edabulut Gizemguness bence de 2 numara al sıkmasın kuzunuzu benim 5 kilo molfix 3 numara kullanıyoruz hala taşırıyor bacaklarını da sıkıyor bacak kısımlarını rahatlatmama rağmen taşma meselesi de sırtına doğru oluyor 🤔