Ilkgozagrim Arkadaşlar gunaydin gaz için bu ilacı kullanan var mi ise yaradimi Gaz bi türlü geçemedi ve her sabah kaka yapmak için zorluyor ve müdahale olmadan yapamıyor kızım çok huzursuzum😔😔 Aç tokmu kullaniliyor
shdemir Ilkgozagrim Bana doktorum ac tok farketmez dedi. Benim oglum kolik bi tek bu surup fayda etti. Cok etkisini gördüm
Canangnr Ilkgozagrim Bende az önce bir başlık açtım sizinkini görmemiştim bizede dün gece yazdı nöbetçi doktor umarım şifa olur bebeklerimize 🙏🏻
DerenGrkemYetiker Ilkgozagrim çok çok çok faydasını gördük 1.5 ay kadar kullandık hem gaz sorununa de kaka soruunu çözdü. Aç tok fark etmez 8 saatte bir 2.5 ml verdik.
Betuldalyan Gunde 3kere 1.25cc verin demsti doktorumuz bizmki ictigi an sakinlesip susuyodu bazen uykuya geciyodu 😊 benimde bazen uyumadiginda surupa emzigi batirip vermisligim vardir 😁
Betuldalyan Emzirdikten sonra veriliyor tok yaziyordu uzernde 😊 bu arada tarih atin surubun omru 1 aylik
Ilkgozagrim DerenGrkemYetiker Anladim kac aylık bebeginiz 3 aylik olcaz ne kadar kullanmalıyız bilmiyorum