nursocum Anneyok1 Evet bende bayıldım aslında uyumlu olsun istemiyorum ama güzel isimlerde hep A harfiyle başlıyor Almir’de çok güzel 😍
Kahveliseker UraSsmom yiğit, yağız, mert, asil, arda, semih, mete, metehan, egehan bunlar geldi aklıma. Oğlumun adı mert bir oglum daha olursa mete koyacağım ☺️
dlrkrn @UraSsmom bir oğlum var adı Ali Karan, ikinci olursa Çağan koyacağım inşallah. 😊 Barlas’ı da çok beğeniyorum❣️
Deletedmom99886 UraSsmom İki isimmi istiyorsunuz? Çağan umut olabilir, benim oğlumun ismi Teoman, fikir olur belki☺️ Diğer sevdiklerim Can, doruk, Timur, Ali, yalın
1Egmen UraSsmom oğlumun adı Egemen Polat (Polat dedesinin adı) biz de çok kararsız kalmıştık. Dedesi Polat Efe yi çok istemişti eşim Efe ismine sıcak bakmadı. Egemen adını kullanıyoruz, çok seviyorum 😁
buzlulimonata Cocuga isim koymak cok özel birsey. Kimi isimlerin hayalini insanlar cok uzun süre kuruyor cocugum olsa da sunu koysam diye. Ben o yüzden etrafta varmis diye koymamazlik etmezdim sahsen. Hatta oglumun bir adi amcasiyla ayni ad ama o ismi esimle ikimiz cok sevdigimiz icin koyduk. Ama tabi sizin görüsünüz o yüzden istemiyor olabilirsiniz☺️Aklima isim önerisi gelmedi pek zaten isim secme konusunda zorlanirim🤷🏻♀️
UraSsmom buzlulimonata Öyle tabi canım ama herkesin bi düşüncesi var işte ben de yakınımda çok olsun istemiyorum 😊 Teeşkkür ederim yorumun için 🤗💙
Anneyok1 nursocum Kesinlikle he a olanlar güzel ve karakteristik isimler 😂 Kuzenimiz Asil Polat koydu oğluna koymasa ikinciye asil koyardım
nursocum Anneyok1 Valla benim kuzenimde benden sonra Ali koydu benden önce bir kuzenim Kerem koymuştu napalım aile büyüyor ve o kadar iyi isimler yok ben anlamsız isim pek sevmem😅
Muhasebeciana UraSsmom aaa anlami oylemiymis hic anlamina bakmadik ozaman icin kulağimiza hos gelmisti ama kiza daha cok odaklanmistik nehir badenin anlamina bakmistik ozaman kizimiz olcagini sezip sanirim 😃
Kizimkuzum UraSsmom Ben de sizin gibi tarafımda ayni isim olmasını istemiyorum ama sizinkiler de her güzel ismi kullanmış işiniz zor gibi 😁 Cihangir Fatih Kerem Burak Ali Alihan Asilhan Emre Erdem Alparslan Emir bunlar aklıma ilk gelenler oldu hem güzel hem çok modern isimlerden değil saglikla gelsin büyüsün insallah