Nehirikom Primadan sonra sleppy kullananlar memnun musunuz? Ya da hangi markayı önerirsiniz? Molfix denedim beğenmedim…
E_doga Nehirikom prima bizde çok sızdırma yaptı memnun kalmadım.. molfix kalın geliyor ama memnunum gündüzleri sleepy takıyorum ince olduğu İçin ama geceleri molfix takıyorum.. siz bir tane den devam edecekseniz sleepy derim ben ince ve rahat
DiDoCe Nehirikom Peima nın premium caresi güzel çünkü fileli güzel emiyor günlük rahatlık ve pamperse ise sleepy bio naturali tercih ederim
KaLi Nehirikom benim bebegim 9 aylık ve 10 gün önce sleepy başladım evet memnunum daha önce prima kullanıyordum Nehirikom
pinkqueen77 Nehirikom en başından beridir sleepy kullanıyorum. Bebeğim Şubat’ta doğduğu için sleepy natural kullanıyordum yaz geldiği zaman sleepy extra ya geçtim daha ince ve ince olduğu halde hiç sızdırma yapmadı. . Havalar soğumaya başladı yeniden natural e geçeceğim.
EB1661 E_doga sleepynin 3 5 çeşitini kullandım bezi açtımda idrardan toplanıyo içindeki pamuk çok bez kullandık ama molfixden iyisini yok bizim için tabi bu bez işinide bebek belirliyo 😅
Akcabeytas Sleepy naturalden se bio natural daha ince ve sızdırma konusunda daha iyi. Bizde prima ve bio natural değişimli kullanıyoruz hangisi indirime gelirse onu alıyorum açıkcası bütün bezleri denedik bunlrda kaldık 🤷♀️
Nehirikom Akcabeytas aynen ben de prima premium care kullanıyorum ama dönüşümlü kullanım için alternatif arayışına girdim molfix kalitesini beğenmedim sleepy sızdırıyor fln diye okumuştum ama bilemiyorum iö kısmı nasıl prima gibi fileli mi?
Yenianne29 Doğdugunda 2 ay sleepy kullandık sürekli pişik ve koku sorunumuz vardı baby turco kullanıyoruz şimdi hem uygun hem de bebeğim rahat pişik durumu olmadı
aynuruygar Sleepy natural doğduğundan veri 21 aylık 1 kere bile pişik olmadık aynı zamanda ıslak mendilinide yenidoğan devam havlusu
Tug8a @Nehirikom ilk oğlumda prima kullandım, simdi 2.oglumda da sleepy kullanıyorum ikisinde de sıkıntı yaşamadım şükür