yigitinanneesii Bugün 2. Ay aşıları var, herhangi bi yan etkisi oluyor mu? Her ihtimale karşı calpol almalı mıyım. ?
KumsaLina yigitinanneesii bende geçen hafta yaptırdım doktor bana her ihtimale karşı calpol yazdı ateşi çıkarsa 6 saatte birer çay kaşığı ver dedi çok şükür bizde bişey olmadı ama çok huysuzlandı 3 4 gün uyumuyordu uykusunda mırıldanıyodu canı ağrıyordu
Deletedmom_20 yigitinanneesii ben almıştım ama çok şükür hiç bir şey olmadı çok hafif ateşi yükseldi gece o kadar
barbiee yigitinanneesii ateş yapıyor halsizlik yapıyor sabaha kadar emmedi benim kızım korkmustum o gece bişey mi oldu die
nutellayiyensincap Calpol elinizin altında bulunsun ama bizim doktorumuz ateşi çıkmazsa kesinlikle vermeyin demişti. İnşallah sizde de gerek kalmaz.
yasacmalamalo yigitinanneesii bılmıyrm sordum sadece canım sağlık ocagı bana gunune tarh vermıstı de ama sehır degıstırdım burdaki vermedi gunune de o yuzden sordum
Rabiazulal Bnce bulundur çok işe yarıyo bnm kızım ateşlenmişti ama bir gün sürdü ertesi günler bişeyi yoktu şükür