Feyzosunannesi Kızım 1 yaş 17 günlük, son bir haftadır kafasını duvara, dolaplara vuruyor, acıyınca ağlıyo ama yapmaya devam ediyo ben buna nasıl engel olcam yapma canın yaniyo aciyo dedikçe daha çok yapıyo bu durum normal mi? Başına gelen var mi
laliko35 Feyzosunannesi ya yanlış anlamayın lütfen bizim bi yakınımızın çocuğu ocakta 2 yaşına girecek anane yanında sinir krizi geçiyor kafasına vuruyor çocukta aynısını yapıyor kızınca bi de anne baba yanında sürekli kavga ettiği için çocuk kafasını duvarlara vuruyormuş pek bilgim yok çünkü bebeğim daha 3 aylık hani biz neler yasayacagiz bilmiyorum da onlar doktora götürmüşlerdi en son bebegin babaannesi yani bi araştırın isterseniz çocuk dr yada pedagoga umarım en yakın zamanda geçer 🙏🖤
Eysar Feyzosunannesi benim kızımda bir yaşında 25 günlük iki ay kadar önce misfr çocuğu yaomisti aynısı onda gördü kendiside yaptı uzun süre sonra kendiliğinden bıraktı kötü bir huy ama bıraktı insalah bırakır unutur bebişin
Feyzosunannesi laliko35 Teşekkür ederim yorumunuz için ama hiç öyle bişey olmaz evimizde aile içinde böyle bişey görme ihtimali yok acaba televizyonda falan görmüş olabilir mi diye düşündüm
Feyzosunannesi Eysar İnşallah bizimkide unutur etrafında böyle hareket yapacak biri yok ki evimizde ailemizde hiç böyle bişey gördüğünü sanmam