Scgn24 Bir aylık oğlum var altını açtığımda genelde hep çişini üzerime yapıyor. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sanki alışkanlık oldu gibi nasıl düzelir
Sermec27 Scgn24 bebekler altı acınca rahatlar daha cok ciş yaparlar o sekılde oğlum 2 ay 27 günlük hala ara ara yapar üstüme 🥰
Gamzeburkan Scgn24 benim kızım altini açınca direk kaka yapardı o aylarda 😅 büyüdükçe geçer merak etmeyin
Gamzeburkan Scgn24 alt açma bezi hayat kurtariyor böyle durumlarda. Ben bir kaç muslin gibi bez almıştım hemen seriyordum hem havalanıyordu hemde cisini yapınca alıyordum rahat oluyordu☺️
bbusra134 😀😀 bezini direk çıkartmayın şöyle bezi ileri geri havalandırıyormuş gibi yapın çişini yapsın bir kere sonra çıkarırsınız zaten pipisinden belli oluyor çiş yapacağı şişiyor kalkıyor beslenmesinden sonra alırsanız yapabilir genelde öyle.
Zeyneptoprak Scgn24 bebekler temiz kalma içgüdüsüyle dogarmis o yüzden altı açılınca hemen çiş kaka yaparmış benimde oğlum oyleydi duzeliyo bı zaman sonra
Tugce Scgn24 aslında bu düzelecek gözüyle bakılmaması gereken bir şey. Bebekler altlarına yapmak istemezler onları buna alıştıran bizleriz. O yüzden yenidoğan bebekler altlarının açılmasını beklerler tuvaletlerini yapmak için. İşaretleri takip edersek onlara tuvalet alışkanlığını erkenden öğretebiliriz.