2erkekannesiiiiiiii Günaydınlar 🤩 İstanbul Küçükçekmece’ye yakın baby spa bilen ve fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Poyrazalismom 2erkekannesiiiiiiii Mooi Babies Florya. Fiyatını biliyordum ama asla hatırlamıyorum 😂 http://www.mooibabies.com/
Gelisimcianne 2erkekannesiiiiiiii İstanbul Kartal’da Koza Baby Spa merkezim var ilgilenirseniz beklerim ve seve seve misafir etmek isterim sizi 🥰♥️
DenizSerap Poyrazalismom İki yıl evvel biz de oğlumu götürmüştük o zaman vip odası vardı 250 civarıydı galiba. normal yeri 180 di galiba ben bir de Bahçelievler de bi yere götürmüştüm ordan da çok memnun kalmıştım. Adını unuttum 150 TL ödemiştim orda da🙈
Poyrazalismom DenizSerap derinsmoms Valla iki sene önce kuzenim bebişini götürmüştü fiyatını da biliyordum unuttum zaten değişmiştir fiyatlar. Benimki daha 4 aylık henüz götürmedim. Bu aralar götürebilirim ben de 💃
Poyrazalismom DenizSerap Bahçelievlerde ki hangisiydi acabaa orda oturuyorum çünkü 🙃 Baby Swim Spa varmış meselaa
DenizSerap Poyrazalismom ay bemce götürün ben dayanamayıp 2 aylıkken götürdüm keşke daha erken götürseydim demiştim tabii o zaman virüs yok🥺
Poyrazalismom DenizSerap Ya virüsü de geçtim çeşit çeşit çocuk hastalıkları da yaygınlaştı artık. 🤷🏻♀️ Bakalımmm
denizanasi3 Beylikdüzü’nde götürmüştüm çok memnun kaldim. Angel baby spa 150 tldi 40 çıkması için süsleme olunca 250 TL ödedim Şubat ayında. Tertemiz bir yer Instagram’dan bakabilirsiniz
2erkekannesiiiiiiii Poyrazalismom DenizSerap denizanasi3 çok teşekkür ederim araştıracağım dediğiniz yerleri