Lavender11 Kızlar merhaba , genital bölgemde 3 ay önce siyah bir et beni gibi bir şey çıktı. 3 ay içinde büyüdü ve diğer tarafında da 2 tane yanyana çıktı. Bu durumu yaşayan var mı ? Sizce hpv virüsü mü ? Korkulacak bir durum var mı 😕
Mom0911 Lavender11 olabilir , doktora gidip baktırmalısınız, eğer hpv virüsü ise tedavi olmalısınız mutlaka
Mom05273 Lavender11 hastaneye gitmenizde fayda varsa görmeden muayene olmadan şununuz var demek doğru olmaz
Pamukkizimmm Lavender11 Bende hamileyken çıkmıştı ama et beni gibi değil de siğil gibiydi kahverengiydi başta küçüklerdi hatta minik sivilce gibiydi sonra hafif büyüdü. Kadın doğum doktorum hpv dedi cildiyeye yönlendirdi doğumdan önce cildiye hpv değil dedi başka bir kadın doğumcu molloscum diye bir şey demişti hpv kesinlikle değil bu dedi. Neyse cildiyedeki doktor onları dondurdu bir aletle krem falan verdi sonra bittiler şuan sadece izleri var toplasan 10 tane falandı bacak aramdaydı bu arada benim.
Birbebekkkbircicek Pamukkizimmm merhaba benim bebeğimde de bundan var sanırım size resim atabilir miyim