Irmak21 Ben artık kabullendim pes ettim de anne sütü almıyor gece en az 5 kere uyanıyor neden herkesin boyle mı bazen saat başı bazen 2 saatte bir ağlayarak uyaniyo aylardır böyle
Eminerd Irmak21 11,5 aylık yaklaşık bir aydır aynı durumdayız 😟 4-5 kere kalkıyor gece. Her uyanmasında mama veriyor musunuz siz ? Benim oğlum asla içmeden uyumuyor gündüz mama içmeyen bebek gece mama bağımlısı oldu
Sunisup Irmak21 ben şuan sinirden uyuyamıyorum resmen. Ne zaman bu çocuk gece kalkmadan uyucak 8 yaşında mı. Valla yeter ya.
Sumeyraas Irmak21 bizimki aynı durumdaydı. Açlıktanmış. Saat 12 de ve 4de o uyanmadan mama vermeye başladım. Şuan miktarı ayarlamaya çalışıyorum. Çünkü 3buçukta uyanıyor.🤣 ama o sık sık uyanmalar azaldı. 11 aylık bu arada
EtiPetito Irmak21 bizde 12 ay 19 günlüğüz sık sık uyanıyor meme vermezsem geri uyumuyo uyku düzenine herşeyine dikkat ederek yatırıyorum ama yok yok yok
Irmak21 Eminerd ay evet su vermeyi denedim asla ama asla uyumuyor gündüz mama zorla veriyorum gece mama bağımlısı mama almadan uyumuyor niye böyle ya
Irmak21 Sunisup ben artık pes ettim sinirlerim bozuldu çalışıyorum uyku kalkmadı zombi gibi geziyorum neyi yanlış yapıyorum sorgulamaktan kafayı yiyeceğim
Eminerd Irmak21 denemediğim yok kalmadı yaklaşık bir aydır 🤷🏻♀️ Daha önce çok güzeldi gece uykusu en fazla 2 kere kalkardı
Sunisup Irmak21 ben de çalışıyorum ve ev iş çocuk yetişemiyorum. Olan bana oluyor nasıl yıprandım. Anlatamam. Ben bu çocuk bakma işinin üstesinden gelemiyorum
atlasannesi1 9ayb15 günlüğüz. Yaklaşık 15 gündür durum bizde de öyle. Emiyo uyuyo. Fakat bugün onu da yapmadı. 2 de uyandı şimdi anca uyudu. Kıpırdanıyor 🙄🥴 bilmiyorum düzelir mi
Eminerd Sumeyraas tok olduğu halde uyandığı da oluyor genelde kıpırdanmaya başlayınca veriyorum ama sorun uymaması değil 4-5 kere mama için kalkması 😟
Irmak21 Sunisup beni anlattın sadece kendimi sanıyordum kendime kızıyordum İnan evde hiç düzen yok sadece çamaşır yıkanıyor mutfak temizliği o kadar