Biranne2meyvesi İzindeydik bir durgundu bugün zaten ateşlendi üstünü çıkardım atletle bıraktım düştü şimdi ama neden ne oldu anlamadım başka şikayeti yok çok şükür iştahı da normal ne yapacağımı bilemedim takip ediyorum sürekli şimdi iyi oldu uyudu kuzum
ObirAnnnee Biranne2meyvesi öncelikle geçmiş olsun, enfeksiyon, diş, üşütme hersey olabilir takip edin yinede. Bu aralar salgın varmış heralde dikkat edin, sağlıkla büyüsün bebiş🌼
Biranne2meyvesi ObirAnnnee çok teşekkür ederim çok sağolun şimdi şundan şüpheleniyorum aslında çocuklarla oynadı üstünü ıslatmış suyla oynamış hemen saniyelik üstü ıslaktı dün üşütmesinden şüpheleniyorum açıkçası çünkü enfeksiyon olsa sadece ateş mi olur bilemiyorum sadece ateş var allahım yardımcımız olsun ya
Periii13 Biz de 3 gece yaşadık. Gündüz iyi gece 39 oluyordu. Duş yapıp ateş düşürücü verip dusuruyorduk. En son antibiyotik verdi doktor. Geçmiş olsun
Biranne2meyvesi Periii13 çok geçmiş olsun enfeksiyon gibi bişey mi olmuş bende tekrarlarsa götürücem ama çok korkuyorum kan idrar testi yüzünden 😞
Periii13 Biranne2meyvesi sebebini doktor da anlamadı aslında. Kan testi istedi temiz çıktı. Göğsü boğazı temiz dedi. Son çare antibiyotikle geçti