Lavender11 Selamün aleyküm. 7 günlüğüz, 2 gündür sütü biberonla verdim. Şimdi ise bebeğim mememi tutmuyor. Zaten göğüs ucumda küçüktü zor kavrıyordu şimdi hiç tutmuyor. Biberondan tekrar memeye nasıl döndürebilirim 🙏🏻 Daha 2 gün oldu sadece biberon vereli..
Alpbeybi Lavender11 daha çok erken döner tabi. Meme ucu çıkarıcılardan deneyin, farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin. 🙏🏻 En olmadı emzirme danışmanlığı alın, çok erkenken çözersiniz
dominantteyze Lavender11 benimkide böyleydi hemen biberona alışıyolar mecbur silikon göğüs ucu almıştım öyle emziriyordum. Zorlayın bakalım biraz zor olur ama açlık süresini uzatın belki çok acıkırsa emer
merveaselberil Lavender11 benım kızlarım 1 ay küvezde kaldı orada biberon a çok alışmıştı. Benı asla istemedi. Ama aç kalma durumuna karşılık bile asla biberon vermedim. Şırınga felan o şekilde yada eds sistemi yaptım yukarıdan biri devamlı göğsüme damlattı sağdığım sütleri. O şekilde 3 günde felan alıştırdım. Şimdi mecbur veriyorum yine biberon mama kullanıyorum. İkizler. Ama şuan meme reddi olmadı. Bana da alıştılar çünkü. Ama ilk etapta bana alışana kadar biberon vermedim hiç. Çok zorlandım ama başardım. Sizde pes etmeyin.
sarilokumumm Lavender11 döner daha küçük çabuk unutur silikon göğüs ucu kullanabilirsiniz kavrayamıyorsa ya da kaşık biberon olabilir instagramda Dilruba hanıma yazın dönüş yapıyor ücretsiz ben görüşmüştüm
Alpbeybi Lavender11 doğum yaptığınız hastanede mutlaka vardır danışman. Olmadı özel danışmanlar var, online danışmanlık verirler bir miktar ücreti var. Emzirme danışmanı dilruba demirezer varmış ücretsiz yardım ediyormuş diye duydum instagramdan bakın isterseniz. Ben instagramdan emzirenanne Yasemin Öztürk ile çalışıyorum şuanda
Alpbeybi Lavender11 290 tl online seans ve 3 hafta boyunca hatta isterseniz daha uzun süre takip ediyor süreci
Zelihalp Tabii döner daha küçük öyle çok fazla örnek var bak instada ebefigentümer var Bi bak sayfasına
Zelihalp Lavender11 devamlı sağ elinle sağ bebek emdikten sonra özellikle de. Süt gelmese bile 3 5 dakika sağ. Öyle öyle artacak güven bana gelmiyor diye bırakma. Ve sana da ebefigentümer i tavsiye ediyorum instada gir bak karıştır sayfayı çok güzel yönlendirip bilgi veriyor
Lavender11 sarilokumumm zaten başta kaşıkla veriyordum eşim 2 gündür biberona alıştırdı şimdi mememi almıyor.. of Of inşallah döner . Bu arada süt arttırımı için ne yaptınız