Aley_ Gizemasel_ Geçenlerde kuzenimin oğlu oldu. Benek benek kırmızı döküntüleri olmuş bir doktor alerji gibi demiş, ama artınca başka doktora götürdü oda uyuz demişti. Vücudun da oluşan döküntüler ile anladılar.
ebrugorgel Gizemasel_ biz ailecek geçirdik hem de hamileydim ne çektik herşeyi kaynarda yıkadım yıkayamadığım şeyleri de poşete doldurup 1 hafta açmadım ağzını kremleri söylemiyorum bile artık kaşınmayınca bir süre geçtiğini anlıyorsunuz
Fuldenmevsim Gizemasel_ Gizemasel_ fotoğraf atarmisiniz . Benim kızımda kaşınıyor ve yara oluyor . Yarın doktora goturcemde inş öyle bişey yoktr
Gizemasel_ ebrugorgel kasinmıyorum ama böyle kırmızı benekler oluyor geçiyor anlayamıyorum sizede de olmusmuydu ?
ebrugorgel Gizemasel_ tabi kırmızı benek benek içi su dolu gibi böyle döküntüler yaralar bacaklarımız kollarımız belimiz falan hep dökmüştü ama kaşıntı yok diyorsunuz kaşıntı uyuzun en temel belirtisi bilemedim şimdi 🧐
buzlulimonata Döküntü olur ancak en bariz belirtisi bacaklarda ve göbekte cok kasinti olur. Özellikle gece cok agir gecer kisi kendini yataga sürte sürte kasir. Kremlerle gecer ama tedavisi kolay biraz uzundir. Temiz kiyafet temiz carsaf her gpn yenilemek gerekir
Gizemasel_ buzlulimonata şuan hiç kaşıntım yok ama dediğim gibi kırmızı benek oluyor olur mu diyorsunuz
buzlulimonata Gizemasel_ internetten baktiniz mi görsellere benziyor mu onlara? Dedigim gbi kasinti hemen baslar aslinda
Gizemasel_ Fuldenmevsim kesme atabilsem ama atamıyorum hata veriyor böyle ince briaz uzun sulu kabarcıklar ve gece kaşıntısı
Gizemasel_ buzlulimonata buzlulimonata yani okadar ilaç kullandım bilmiyorum şuan dediğim gibi kaşıntım yok sıcak suyla yıkanıyorum ama kırmızı benek oluyor kasinmiyor yine geçtikten sonra böyle oluyor mu araştırdım bisey yazmıyor
buzlulimonata Gizemasel_ gectikten sonra tekrarlamamasi lazim ya da solgun halde yavas yavas kaybolmasi lazim.
buzlulimonata Hazalkuzey uyuza benzemiyor. Doktora gittiniz mi? El ayak agiz hastaligi var ama ondan da degil gbi
Hazalkuzey buzlulimonata gittim hemde çok ama yok yani bilemedik ne egzama uyuz enfeksiyon diyorlar ama geçmiyo sürekli tekrarlıyo