Areninannesiii Oglum 10 aylik ek gidaya gectigimizden beri hic blendar kullanmadim meyveleri falan hep dograyarak yedirdim (doktor onerisiyle) kahvaltida bizimle yer peynir labne yumurta vs ama bazen hic yemiyor bazen cok guzel yiyor kuzenimde bugun yumurta peynir pekmez vs karistir ver yer diyor onuda vermek istemiyorum acikcasi bilemiyorum sutum yeterli geliyor kilo alimi gayet iyi ama sanki yemediginde kendimi kotu hissediyorum🥱 oglen corba icer aksamlari hep sebze yapmaya ozen gosteririm aksamda bizimle yer gece yatmadan yogurt yer biraz bana onerilerde bulunabilirmisiz siz gun icinde neler yediriyorsunuz anneler 🙏🏼
egeninanns Areninannesiii sabah pankek , krep , yumurta çeşitleri peynir zeytin salatalık , öğlen çorba , meyveli yoğurt akşam da biz ne yiyorsak aynısı tuzsuz olacak şekilde . Blw ilerledim o yüzden beslenmesi bizim düzenimize göre ilerliyor
egeninanns egeninanns yumurta sarısı iyice çırpıyoruz içine muz eziyorum 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay bardağı yoğurt 3 kaşık buğday unu karıştırıyorum az yağlı tavada pişiriyorum