Ahsenerva canım benim oğlum erken emekledi ve sıralamaya başladı. Ha yürüdü ha yürüyecek derken aylar geçti. Hem korkuyordu hem de emeklemede epey profesyonelleşmişti sanırım kolayına geliyordu. En son tamamen farklı bir şey deneyeyim dedim aldım her gün havuza götürdüm. Suyun içinde yürüttüm elinden tutup. Sonra epey ayaklarını falan çırparak ordan oraya yüzmeye başladı. Akşam üstleri de parka götürdüm, yumuşak bir şeyle kaplı ya yerler, orada da elinden tutup yürüttüm, düşünce canı acımadı. Ve bir hafta 10 gün içinde yürümeye başladı evde de 16 aylıkken. Ben suyun etkisi olduğunu düşündüm ama belki de sadece denk geldi. Günlük rutininizde pek yapmadığınız bir şeyler denemeni öneririm bu yüzden. Çünkü farklı şeyler yaparken minik beyinlerinde gelişen bir yerler oluyor sanırım, o da bir sonraki aşama için bir güncelleme getiriyor gibi hissettim. Bir de yürümediği için dertlenirken götürdüğüm doktorlardan birisi 18 ay diye geçiyor ama 2 yaşına kadar uzayan da var boşuna stres yapmayın demişti