ahumelisasMom 8 aylık dogan kizima üzüldüm ve lohusalıkta evde cok gerildim insanlardan üzüldüm sütüm azaldı mama takviyesi cok oluyor tavsiyeniz var mı?
Omom ahumelisasMom ah lohusalık zamanlarım geldi aklıma .. sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışın stresten zor ama. Sürekli sütüm var mı yetiyor mu yetecek mi diye düşünmeyin bu da çok azaltıyor sütü. Onun dışında bol su bol dereotu ve hurma yemek sütü çok artırıyor. Ilık duş alın suyu göğüslerinize bir kaç dakika tutun bu da kanalları açarak işe yarıyor 💐 bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
Omom ahumelisasMom her şeyi denemenize rağmen olmuyorsa bunun için de kahretmeyin kendinizi. Psikolojik olarak çökerseniz zor toparlanırsınız. Evet anne sütü çok faydalı ama sütten önce bebeğinizin sağlıklı mutlu bir anneye ihtiyacı var. Mama da zehir değil neticede böyle düşünün 😊
Syhbyz Bencede stres çok etkiliyor buna inanıyorum bende yazmıştım geçen sonra herkesin önerilerini yaptım herşeyi denedim ama bi ara kafam rahatladı ve gelmeye başladı keşke hep böyle rahat huzurlu olsak ama engel olamıyoruz ister istemez strese 🥲