gamzelican merhabalar ,1 aylık bebegim var emziriorum ama cocuk kan emiyo arada naptıysam gecmedi gögüs ucu catlagım alışırsn zamanla dediler olmadı :( ne önerirsiniz bana aynı sorunu yaşayan annelerimiz vardır mutlaka
Kaderarslan gamzelican ayva cekirdeklerinin uzerine biraz su koymuştum sabaha jel gibi oldu uclarina hep sürdüm hemencecik gecmisti doğalından 😇
Anneyok1 gamzelican Valla ben göğüs pediyle geçirdim. Emzirdim direkt koydum akan sütle kendine geldi
AsafAras gamzelican hayır avent göğüs kalkanı yada avent göğüs ucu aparatları oluyor ben onları kullandım anca geçirebildim. Birçok krem kullandım antibiyotikli de dahil hiç biri fayda etmedi .Süt akıp aparatın içinde birikiyor kısa sürede iyileşdi o şekilde
2368 Ben her emzirmeden sonra zeytinyağı sürdüm bide hep yatarken bile avent göğüs kalkanı taktım geçti
Kubicim Ben doğum yaptığım günden itibaten göğüs pedine hakiki zeytinyağı yoksa normal yağ damlatıp sürekli göğsüme koydum Allaha çok şükür hiçbişry olmadı. Emzirirken hiçbişey yapmadan direk emziriyodum ardından pedi tekrar koyuyodum. Eğer göğüs pedinde yağ kalmamış gibiyse tekrar döküyodum