Nisarabia27 kızlar bakarmısınız gebelik varmı kuzenimin adeti iki gün gecikmiş test yapmış böyle çıkmış çok hafif sanki silik ikinci çizgi var gibi ama ben umutlandırmak istemedim çok istiyorlar bir bebiş sizce varmı sormak istedim ☺️
Nisarabia27 Deletedmom0099 emin olamadığımdan sizlere sormak geldi aklıma en güzeli kan vermesi bence
Nisarabia27 Bebegimm1 işte bende gördüm de eminde olamadım adeti iki gün gecikmiş daha koyu olması gerekmezmiydi diye düşünüyorum ondan bişey de diyemedim kızı size sormak istedim 😁
Theodora Nisarabia27 Gec dollenmedir. Benim de 2 gun falan gecmisti silik cikti. Meger gec dollenmeymis.
Nisarabia27 Bireylulmeselesi02 canım test benim değil kuzenimin ben iki çocuk anası olunca bana attı varmı yok mu diye bende emin olamadım ama ikincide böyle çıkmış çok hayalet çizgi var gibi
Nisarabia27 Aysnrblghn ayy ne biliyim geç döllenme de böyle mi çıkar benim hep koyu çıkmıştı kesin emin olmuştum bu biraz kafa karıştırıcı 😀
Nisarabia27 Mnbz tatlım test benim değil ki 😂 bende aynı soruyu sordum ilk görünce 🤢 eşiyle tam anlayamamışlar iki test de böyle olunca ikisinide sökmüşler 🤣🤣🤣
1prens1prensess Nisarabia27 silik çizgi var gibi duruyor ama birkaç gün sonra 1 test daha yapsın yada direk kan versin bence