Ebrs Deletedmom200 henüz 1 aylık olmadi canim, normalde kıbrısta yaşıyorum ama erzurumda dogum yaptım. Bugun 21 günlük oldu bebeğim ve kuvezde hâlâ
Deletedmom200 Ebrs anladım rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah 1 aylık olunca ilk muaynesi yapılır zaten bilgi verilir size
minikmucize Bende 35+5 de doğum yaptım 2.415 kilo doğdu hemşire yüzünden bir hafta kuvözde kaldık 2.190 kilo ile kuvözden çıktık şuan 2 ay 28 günlük 5.40 kilo 😊
minikmucize Ariyaarya benim ki de kalmamıştı ama hemşire benim ilk saat sütüm inmediği için iki şırınga mamayı ağzına sıktı ve çocuğum boğuluyodu o yüzden aldılar kuvöze
minikmucize Ariyaarya valla o ne zaman isterse 😊 bazen saat başı bazen iki üç saate bir gag dese veriyorum gug dese veriyorum 😁 ne kadarlık sizinki şimdi
Zeycey Deletedmom200 bende premature annesiyim 32 haftalık doğdu şuan 4 ay on günlük,bizde kırk günlük olunca başladık Demir surubuna,kan alıp baktılar,8 di hemoglobin değeri İki aydır kullanıyorum şuan 12 bencede kullanılması lazım
Deletedmom200 Zeycey ewet premture bebeklerde çok çok önemli kan nakli yapılabiliyor cünki kemik gelişimleri devam.ettigi için