Zeyzey2019_ Ayazimm58 tahta kurusu. Yıllarca annemlerin evinde vardı, her yıl sürekli ilaçlardık, taşınınca kurtuldular.
Ayazimm58 Tombikdonerartikcokpahali Peki ısırığı zarar verirmi canim??? Otel de vardi yaa evimde degil şükür 😣😣😣
MucizeKalbim Uçuyor mu? Bizim evdede 2 tane vardı esimi mahvetti beni bulup öldürünce hatirlamistim ısırdığını. Tahtakurusu olduğunu sanmıyorum ucuyosa
Zeyneptoprak Ayazimm58 oteldeki kullandığın herşeyi önce balkondan falan çırp öyle yıka valizini falanda mümkünse
Deleted12 Ayazimm58 isiriginin birşey yapacağını sanmam alerjik reaksiyon göstermiş olabilir sadece. Ağzına bi yerine girmediğine emin olun.
Zeyzey2019_ Ayazimm58 sadece kaşıntı ve kabarıklık yapar. Eve dönünce herşeyinizi kaynatıp yıkayın. Yumurtaları kıyafetinizde kalmış olabilir. Aman dikkat evden çıkması çok zor oluyor.
ikiKudurukAnnesi Ayazimm58 canım oyelde de olsa eve gisince tğm eşyalarını yıka onlar eşyaların arasına girip çok çabuk yayılıyorlar ve kurtulması zor oluyor
Bebegim_34 Ayazimm58 kaşıntı yapar kolonya dök mikrobunu bırakmıştır o şimdi yakacak ama yapacak bir şey yok ki